Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Knjižnica pod krošnjami na Goriškem

DATUM OBJAVE 20. julij 2011
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Knjige, revije in dnevno časopisje bo možno listati v senci krošenj novogoriškega Borovega gozdička, smaragdnega Kanala ob Soči in čezmejne Feiglove knjižnice v Gorici.

Aktivno preživljanje poletnega prostega časa bo poleg listanja knjig, revij in dnevnega časopisja Knjižnice pod krošnjami zaznamoval tudi osvežujoč spremljevalni program.

Zvrstila se bodo branja in predstavitve Na obisku, delavnice za otroke in odrasle Ustvarjalnice, Glasno branje ob Domu upokojencev namenjeno najstarejšim obiskovalcem in akustični koncert v sklopu Bralne glasbe v živo.

V Infotičku bo mogoče najti novosti poletne ponudbe in predstavitve jesenskih aktivnosti. Oprema knjižnice omogoča delovanje v lepem vremenu; v slabem vremenu se bomo premaknili na alternativno pokrito lokacijo pod občinske arkade.

Objavljamo program Knjižnice pod krošnjami:

program
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti