Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novinarska konferenca o odlaglišču odpadkov Center za ravnanje z odpadki Stara Gora in o poteku projekta izgradnje RCERO Nova Gorica

DATUM OBJAVE 16. januar 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Prav z namenom, da bi pojasnili stanje na odlagališču Center za ravnanje z odpadki Nova Gorica (v Stari Gori) in potek priprav na gradnjo regijskega centra za ravnanje z odpadki RCERO Nova Gorica, sklicujemo JUTRI, v torek, 17. januarja 2012, ob 11.30 v Zeleni dvorani Mestne občine Nova Gorica novinarsko konferenco. 

Na njej bosta sodelovala:  

- Mitja Trtnik, podžupan Mestne občine Nova Gorica in vodja projekta RCERO Nova Gorica  

- Andrej Miška, direktor Komunale d.d. Nova Gorica