Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prva skupščina Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS »Območje občin: Comune di Gorizia(I), Mestna občina Nova Gorica (SLO) in Občina Šempeter-Vrtojba (SLO)«

DATUM OBJAVE 30. januar 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Gre za prvo skupščino združenja, ki so ga tri obmejne občine ustanovile z namenom, da bi uspešno pridobivale evropska sredstva za večje projekte skupnega pomena. 
Na dnevnem redu petkove skupščine sta izvolitev predsedstva EZTS-ja, predsednika in podpredsednika, in imenovanje nadzornega sveta.