Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo na srečanje pred akcijo Očistimo Slovenijo 2012

DATUM OBJAVE 27. februar 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Pod vodstvom občinske koordinatorke Petre Doljak bodo zbrani spregovorili o zbirnih mestih, pregledali in ažurirali bodo register divjih odlagališč, dogovorili se bodo o organizaciji akcije v krajevnih skupnostih ipd.

Sodelovanje Mestne občine Nova Gorica v omenjeni akciji bo na sestanku predstavila Vanda Mezgec, vodja Službe za okolje MO Nova Gorica.

Na srečanje so vabljena vsa društva, krajevne skupnosti, druge organizacije in skupine v Mestni občini Nova Gorica, ki so zainteresirane za sodelovanje v akciji.

Kontaktna oseba za dodatne informacije: Petra Doljak, občinska koordinatorka,  petra.doljak@ocistimo.si ,  040 332 990

Več o akciji na spletni strani www.ocistimo.si

Register odlagališč: 
http://v1.geopedia.si/?params=T1199#T1199_x444055_y55771_s11_b4_vT