Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje prijav škode po burji

DATUM OBJAVE 13. marec 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica bo pričela z zbiranjem prijav škode po burji, ki je prizadela kmetijska zemljišča in kmetijske kulture v februarju 2012. Škodo lahko oškodovanci prijavijo na priloženih obrazcih, ki so na voljo tudi na recepciji Mestne občine Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica. Prijave škode zbiramo od vključno ponedeljka, 12.3.2012 do vključno torka, 20.3.2012. Na obrazce naj oškodovanci dopišejo tudi telefonsko številko, na kateri bodo dosegljivi zaradi morebitnih dopolnitev prijave škode ali drugih usklajevanj.


Ker nam Uprava za zaščito in reševanje ni izdala sklepa o pričetku zbiranja prijav škode, popis škode ne bo služil izplačilu odškodnin, ampak le morebitnemu nižanju katastrskega dohodka, delnemu odpisu prispevkov iz naslova pokojninskega in invalidskega zavarovanja kmetov ter uveljavljanju dodatnih točk pri kandidiranju na razpisih Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (Razpisi iz ukrepov obnove in razvoja vasi ter krepitve gospodarske moči kmetij). Navedene olajšave bodo oškodovanci uveljavljali z zapisnikom verificirane škode občinske komisije, ki ga bodo oškodovanci prejeli po pošti.
Prijavljeno škodo bo pregledala občinska komisija in upoštevala le škodo, ki jo je povzročila burja na kmetijskih zemljiščih in kmetijskih kulturah (travinje, ozimna žita in trajni nasadi ter poškodovane kulture v rastlinjakih) in presega 30%. Nepopolno izpolnjenih vlog in nerealno prijavljenih škod komisija ne bo upoštevala.


Mestna občina Nova Gorica
 

Obrazec prijave škode - kmetijska zemljišča

Obrazec prijave škode - kulture

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti