Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Okrogla miza z naslovom Goriška - vzorna trajnostno mobilna regija?

DATUM OBJAVE 29. marec 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

    Focus, društvo za sonaraven razvoj, organizira v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica in s podporo Švicarskega prispevka razširjeni EU v petek, 30. marca 2012, med 10. in 12. uro v Veliki sejni dvorani novogoriške mestne hiše okroglo mizo z naslovom "Goriška - vzorna trajnostno mobilna regija?".

    Namen okrogle mize v Novi Gorici je vzpostaviti prostor za razpravo o lokalnih priložnostih in izzivih rabe javnega potniškega prometa. V dialogu s celotno mrežo akterjev, ki se na lokalni in nacionalni ravni ukvarjajo s to problematiko, bomo iskali odgovore na pereča vprašanja javnega potniškega prometa v Goriški regiji.

Vljudno vabljeni, da se okrogle mize udeležite tudi vi.


Vabilo v priponki:

Vabilo

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti