Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razstava o urejanju območja Panovec v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 26. april 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

V avli Mestne hiše je na ogled razstava, ki je rezultat izvedbe krajinske delavnice študentov Univerze v Ljubljani, Biotehniške fakultete, Oddelka za krajinsko arhitekturo.

Panovec ponuja veliko možnosti in izzivov. Različne prostorske rešitve za ureditev območja Panovec nam bodo predstavili študenti v sodelovanju s strokovnjaki s področja urejanja urbanih zelenih površin na okrogli mizi, v ponedeljek 7. maja 2012, ob 16. uri v veliki dvorani novogoriške mestne hiše.

Vabilo na okroglo mizo

Vljudno vabljeni.