Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno naznanilo o javni razgrnitvi dokumentacije za pridobitev okoljevarstvenega soglasja za poseg Center za ravnanje z odpadki Nova Gorica

DATUM OBJAVE 08. avgust 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Agenciji RS za okolje vodi postopek izdaje okoljevarstvenega soglasja za poseg: CENTER ZA RAVNANJE Z ODPADKI NOVA GORICA na zahtevo stranke MESTNA OBČINA NOVA GORICA, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica. V okviru obravnavanega postopka je v času od 10.08.2012 do 10.09.2012 na sedežu UE Nova Gorica predvidena javna razgrnitev dokumentacije.

Javno naznanilo o javni razgrnitvi dokumentacije za pridobitev okoljevarstvenega soglasja za poseg Center za ravnanje z odpadki Nova Gorica.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti