Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Rezultati javnega poziva delodajalcem za vključitev v Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) za Goriško statistično regijo š.l. 2012/2013

DATUM OBJAVE 20. avgust 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo vas, da je Posoški razvojni center v okviru Regijske štipendijske sheme Goriške statistične regije  23. Julija 2012 zaključil Javni poziv delodajalcem za vključitev v Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) za Goriško statistično regijo š.l. 2012/2013.

Besedilo in rezultati Javnega poziva so na spletni strani Posoškega razvojnega centra  www.prc.si med novicami, http://www.prc.si/novice/23-delodajalcev-ponuja-147-stipendij.