Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Plesna skupina mladincev GO - Breakers New Generation osvojila naslov svetovnih prvakov!

DATUM OBJAVE 12. oktober 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Skupina mladincev Go-Breakers New Generation iz plesne šole V.I.P. Dance Company je v sredo, 3.10.2012, zmagala na svetovnem prvenstvu, ki se je odvijalo v nemškem Bochumu.  V kategoriji breakdance so pod trenerskim in koreografskim vodstvom Edija Čineja plesalci Žiga Dobrovoljc, Mark Redelonghi, Tim Babnik, Miha Filipič, Kevin Mekicar in Matija Miščič tako ponovno dokazali svojo nepremagljivost. Poleg omenjenega naslova svetovnih, se ponašajo tudi s tremi naslovi državnih in tremi naslovi evropskih prvakov. V zadnjih letih so dosegli občuten napredek, na kar kaže tudi to, da so lanski uspeh, mednarodni bron, oplemenitili z zlatom.


V.I.P. Dance Company je plesna šola in klub, ki združuje ljubitelje plesa. Ponaša se z visokimi uvrstitvami na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih, kvalitetnimi trenerji, pa tudi z vrhunsko izvedbo plesnih in drugih animacijskih spektaklov. Pod njenim okriljem deluje javnosti zelo znana skupina Go-Breakers.


Več:  www.vipdance.si, http://www.facebook.com/vipdancecompany, http://twitter.com/VIPDanceCompany.
 

Čestitamo!