Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poziv prebivalcem za prevzem vreč s peskom

DATUM OBJAVE 02. november 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Štab Civilne zaščite Mestne občine Nova Gorica sporoča, da je prejel vremensko opozorilo Republiškega štaba za civilno zaščito za ta konec tedna, po katerem ponovno obstaja možnost poplavljanja reke Vipave in njenih pritokov. Do dodatnih poplav lahko pride tudi zaradi že zdaj zelo razmočenega terena. Zato štab poziva vse občane Mestne občine Nova Gorica, ki bi se radi zavarovali pred vdorom vode v ogrožene objekte, da brezplačno prevzamejo vreče s peskom DANES, V PETEK, 2. novembra 2012, v Gasilskem domu Nova Gorica (Sedejeva 9, odprt 24 ur na dan) ali na sedežu podjetja Gratip d.o.o. v Zaloščah (Zalošče 29a) med 8. in 18. uro. Gasilce namreč skrbi, da v primeru ponovnih poplav zaradi velikega števila potrebnih intervencij ne bi uspeli vsem pravočasno dostaviti vreče. 


     Štab Civilne zaščite Mestne občine Nova Gorica obvešča občane, da bo od DANES v petek, 2. novembra, v nenehni pripravljenosti (24 ur na dan) do preklica.