Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za subvencioniranje obrestne mere za najete stanovanjske kredite Stanovanjskega sklada Mestne občine Nova Gorica za leto 2012 in 2013

DATUM OBJAVE 26. november 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na spletnih straneh Stanovanjskega sklada Mestne občine Nova Gorica in v časopisu Primorske novice dne 26.11.2012 je bil objavljen javni razpis za subvencioniranje obrestne mere za najete stanovanjske kredite Stanovanjskega sklada Mestne občine Nova Gorica  za leto 2012 in 2013.

Naročnik vabi zainteresirane občane, da v skladu z navodili iz javnega razpisa in razpisne dokumentacije oddajo svojo vlogo skladno z razpisanimi sklopi, ki so navedeni v javnem razpisu.

Kontaktna oseba s strani naročnika je Petra Simčič, tel. 05 335 01 92, vsak delavnik od 8.00 do 12.00 ure.

 

Povezava