Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpisi Mestne občine Nova Gorica za spodbujanje podjetništva

DATUM OBJAVE 17. april 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je v petek, 5. aprila 2013, v Uradnem listu (Ur.l. RS št. 29/2013)  objavila tri razpise, namenjene spodbujanju podjetništva in zaposlovanja brezposelnih oseb na območju Mestne občine Nova Gorica. Skupna vrednost razpisanih sredstev je 250.000 EUR.

 

Razpisi so namenjeni podjetnikom s sedežem dejavnosti na območju Mestne občine Nova Gorica, ki so od 16. 9. 2012 ali bodo do letošnjega 16. 9. 2013 realizirali investicijo v nabavo opreme za začetek dejavnosti ali razširjajo  svojo dejavnost.

 

Tudi v letošnjem letu bo Mestna občina Nova Gorica podjetnikom sofinancirala udeležbo na sejmih doma ali v tujini in tudi subvencionirala zaposlitev brezposelnih oseb.

 

Na razpis se lahko prijavijo tudi podjetniki za projekte inovacij (izdelava prototipa, zaščita blagovne znamke, prijava patenta) in pa novi člani Primorskega tehnološkega parka, kjer občina subvencionira novincem v Primorskem tehnološkem parku stroške najemnine prostora, nabave opreme  za opravljanje dejavnosti in ostale materialne stroške. Razpisi so objavljeni na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (www.nova-gorica.si). Rok za oddajo vlog je ponedeljek, 13. maj 2013, do 15. ure. 

 

Dodatne informacije: Tatjana Gregorčič, vodja Službe za gospodarstvo: tel. (05) 33 50 105