Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dogovor glede nadaljevanja gradnje Varstveno delovnega centra v Novi Gorici (VDC Nova Gorica)

DATUM OBJAVE 09. maj 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon se je včeraj, v sredo, 8. maja 2013, v Ljubljani sestal  z Davorjem Dominkušem, generalnim direktorjem Direktorata za socialne zadeve na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Skupaj s strokovnimi sodelavci so se dogovorili za izpeljavo vseh postopkov za nadaljevanje gradnje Varstveno delovnega centra v Novi Gorici, ki ga na Goriškem težko pričakujemo že več kot deset let. Mestna občina Nova Gorica je v letošnjem proračunu za ta namen zagotovila 551.000,00 €.
   
    Na sestanku so se dogovorili, da bo ministrstvo v kratkem mestni občini izdalo pooblastilo za izvedbo javnega razpisa za izbiro izvajalca za gradnjo VDC-ja. V letošnjem letu bo finančno breme prevzela mestna občina, ministrstvo pa bo k sofinanciranju pristopilo v letu 2014. V mestni upravi bomo zdaj pripravili terminski plan ter vso potrebno dokumentacijo za izvedbo razpisa.