Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za oddajo poslovnega prostora v najem

DATUM OBJAVE 10. junij 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

MESTNA OBČINA
NOVA GORICA
KRAJEVNA SKUPNOST ŠEMPAS

                   

Na podlagi 20. in 29. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10 in 75/12) ter 40. in 48. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 34/11, 42/12, 24/13) Mestna občina Nova Gorica – Krajevna skupnost Šempas 

 

objavlja

 

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE ZA ODDAJO POSLOVNEGA PROSTORA V NAJEM

 

 

 

Poslovni prostor, ki je predmet oddaje v najem se nahaja v zadružnem domu Krajevne skupnosti Šempas, Šempas 29, 5261 Šempas, v pritličju stavbe – poslovni prostor 33 m2 s pripadajočim dvoriščem v izmeri 39 m2, parc. št. 558/1 k.o. 2313-Šempas (ID 1463061).

 

Poslovni prostor se bo oddal v najem z neposredno pogodbo, ki bo sklenjena med najemodajalcem Krajevno skupnostjo Šempas in najemojemalcem,­ in sicer 15 dni po objavi na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, www.nova-gorica.si .

 

Za morebitne dodatne informacije se lahko obrnete na predsednico Krajevne skupnosti Šempas, ga. Damjano Pavlica,  na telefonu +38641628181.

 

                            

Damjana Pavlica

Predsednica KS Šempas