Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predstavitev ključnih ugotovitev analize stanja na področju prometa - območje Mestne občine Nova Gorica in okoliških občin

DATUM OBJAVE 12. september 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

V okviru letošnjega tedna mobilnosti Vas vljudno vabimo  na predstavitev  ključnih ugotovitev analize stanja na področju prometa za območje Mestne občine Nova Gorica in okoliških občin Šempeter-Vrtojba, Renče-Vogrsko, Miren-Kostanjevica, Kanal ob Soči, Brda ter  Občine Gorica v Italiji, izdelanih v okviru priprave Celostne prometne strategije (CPS), ki bo
 

v torek, 17. septembra 2013, ob 10. uri
v Stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica.


Ključne ugotovitve iz analize stanja bosta predstavila  dr. Aljaž Plevnik in dr. Luka Mladenovič iz Urbanističnega inštituta  RS  iz Ljubljane.
Po predstavitvi ste vabljeni k razpravi in izmenjavi mnenj ter predlogov.

V priponki prilagamo pozetek predstavitve.

povzetek ključnih ugotovitev stanja

 

 

V okviru Evropskega tedna mobilnosti 2012 je bil predstavljen projekt PUMAS  (Trajnostno regionalno načrtovanje mobilnosti v alpskem prostoru), ki smo ga začeli izvajati v tem letu.

Projekt PUMAS,  je evropski projekt v okviru Območja Alp, ki izhaja iz ugotovitve, da se mesta srečujejo s podobnimi izzivi na področju urbane mobilnosti.

V prvi fazi izvajanja projekta od novembra 2012 do maja 2013  je potekalo zbiranje podatkov za analizo stanja  skozi vrsto intervjujev s predstavniki vseh obravnavanih občin in institucij. Na njih so bili izpostavljeni izzivi in dosežki  v zadnjih letih, kakor tudi načrti za prihodnost.

 

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 16. 9. 2013, na elektronski naslov mateja.zoratti@nova-gorica.si ali telefon (05) 33 50 114 (iz organizacijskih razlogov). Najlepša hvala.

 

Dodatne informacije:

Vanda Mezgec
Mestna občina Nova Gorica
Oddelek za okolje, prostor in javno infrastrukturo
Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

Telefon: (05) 3350143, GSM: 051 392873
e-mail: vanda.mezgec@nova-gorica.si

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti