Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno obvestilo o spremembi namenske rabe zemljišč v prostorskih aktih Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 20. september 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica bo v letošnjem letu pričela postopek sprememb in dopolnitev Odloka o občinskem prostorskem načrtu Mestne občine Nova Gorica (Uradni list RS, št. 95/12) na podlagi Zakona o prostorskem načrtovanju (Uradni list RS, št. 33/07-ZP Načrt s spremembami).


V ta namen občina poziva zainteresirane lastnike parcel na območju Mestne občine Nova Gorica, ki bi želeli spremeniti namensko rabo zemljišč v občinskih prostorskih aktih iz nezazidljive v zazidljivo območje ali obratno, da podajo pobudo na predpisan način. Navodilo o obliki in vsebini vloge za utemeljevanje pobud je v priponki.

Zadnji rok za oddajo pobud je 30. oktober 2013.

 

Navodilo o obliki in vsebini vloge

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti