Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna; Nova Gorica - 1. mesto med srednjimi mesti v Sloveniji

DATUM OBJAVE 10. oktober 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

    Mesto Nova Gorica je v letošnjem ocenjevanju v okviru projekta Moja dežela - lepa in gostoljubna osvojilo prvo mesto. Nagrado je na včerajšnji slovesni prireditvi z naslovom » SLOVENIJO ČUTIM: Moja dežela – lepa in gostoljubna in podelitev najvišjih priznanj v turizmu« v Termah Olimia v Podčetrtku prevzel župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon. Na dogodku ga je spremljala sekretarka Turistične zveze Nova Gorica Dejana Baša. 


    Župan Matej Arčon:" Priznanja smo veseli, saj priča o tem, da za mesto zgledno skrbimo in da je prijazno ter gostoljubno. Z letošnjim živahnim utripom v mestu smo mu podarili dodaten čar, prav zdaj v jesenskem času pa bomo začeli z urejanjem središča mesta. Njegova nova podoba bo še dodatno prispevala k urejenosti mesta. Modern in urban izgled bo prispeval tudi nov rolkarski poligon, ki ga zdaj gradimo, skupaj z urejenim Borovim gozdičkom. Urejenost mesta je zelo pomembna, saj je lepo mesto tudi bolj privlačno za obiskovalce in turiste ter prijazno tudi za njegove meščane. "