Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predsednik države si je v spremstvu novogoriškega župana ogledal nov rolkarski poligon v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 06. december 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Te dni v Novi Gorici potekajo še zadnja dela pred otvoritvijo novega rolkarskega poligona, ki bo v soboto, 21. decembra 2013, ob 11. uri. Vsi navdušenci rolkanja, BMX in ostalih urbanih športov ter vsi ljubitelji tovrstne urbane kulture se že veselijo nove pridobitve v mestu, ki bo skupaj z Borovim gozdičkom, knjižnico, prizoriščem Poletne scene in novo ureditvijo središča mesta, s katero mestna občina začenja v januarju, oblikovala nov povezan urbani prostor v mestu.
    Nov poligon si je danes, v petek, 6. decembra, v spremstvu župana Mestne občine Nova Gorica Mateja Arčona ogledal tudi predsednik države Borut Pahor, ki je bil danes na obisku na Goriškem. Predstavnik Športnega društva Raketa Davor Miljković mu je predstavil sodelovanje z investitorjem, mestno občino, pri načrtovanju in nastajanju poligona.

Več o projektu izgradnje rolkarskega poligona si lahko ogledate na naslednji povezavi:

http://www.nova-gorica.si/uprava_mestne_obcine/projekti/2013081615015166/