Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o zbiranju prijav škode

DATUM OBJAVE 25. februar 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na podlagi sklepa o ocenjevanju škode zaradi posledic žledu med 30. januarjem in 10. februarjem 2014 zbiramo prijave škod:

· na poškodovanih kmetijskih zemljiščih  (obrazec 1),
· na delno poškodovanih stavbah (obrazec 4).

Informacije glede prijave škode na kmetijskih zemljiščih: gospa Zdenka Kompare, tel. 33 50 172
Informacije glede prijave škode na stavbah: gospa Kristina Bandelj ali gospod Bogdan Zoratti, tel. 33 50 128

 Škodo v gozdovih bo ocenjeval Zavod za gozdove Slovenije. Prijavo škode v gozdovih lahko oškodovanci oddajo na obrazcu 1 tudi na Mestni občini Nova Gorica.
 Obrazca za prijavo škode sta na voljo na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (www.nova-gorica.si) in na recepciji mestne občine.

Prijavo škode oddaste bodisi na mestni občini v glavno pisarno (1. nastropje, soba 36 ) ali pa pošljete po pošti na naslov:

Mestna občina Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 1

5000 Nova Gorica

V  Navodilih za ocenjevanje škod z dne 25.2.2014, ki nam ga je posredovala Uprava za zaščito in reševanje, je navedeno: "Na podlagi obvestila Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije z dne 24.2.2014 se škode na travniških sadovnjakih ne ocenjuje, saj ni jamstva, da bi bili oškodovanci deležni državne pomoči iz tega naslova". V skladu z navedenim navodilom oškodovanci škode na travniških sadovnjakih ne morejo prijavljati.

Upoštevali bomo tiste prijave škode, ki jih bomo prejeli do vključno 13. marca 2014.

 

 

Obrazec 1 -kmetijska zemljišča

Obrazec 4 - stavbe delno