Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Bogdan Zoratti, višji svetovalec za zaščito in reševanje Mestne občine Nova Gorica, je prejel kipec za življenjsko delo na področju CZ

DATUM OBJAVE 03. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Bogdan Zoratti, višji svetovalec za zaščito in reševanje Mestne občine Nova Gorica, je v petek, 28. februarja 2014, na Brdu pri Kranju prejel kipec za življenjsko delo na področju civilne zaščite. To je najvišje priznanje, ki ga podeljuje poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije. Kipec si je pošteno zaslužil. To je nedvomno izjemno priznanje njegovemu delu in pripravljenosti, da pomaga vsem, ki se v naravnih nesrečah znajdejo v stiski.

Našemu sodelavcu iskreno čestitamo!
 
Fotografije s podelitve: