Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

NUJNO OBVESTILO - Z akcijo odstranjevanja in uničenja neeksplodiranih ubojnih sredstev v Panovcu nadaljujemo do jutri zvečer

DATUM OBJAVE 13. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Štab za civilno zaščito Mestne občine Nova Gorica obvešča javnost, da bo Enota civilne zaščite za uničenje NUS z akcijo odstranjevanja in uničevanja neeksplodiranih ubojnih sredstev na območju Panovca v Novi Gorici nadaljevala do jutri, petka, 14. marca 2014, do 20. ure. Dostop na to območje bo tako prepovedan tudi v noči na petek. Akcija je nepredvidoma podaljšana zato, ker je Enota civilne zaščite za uničenje NUS med akcijo na tem območju namesto predvidenih 40 dosedaj našla že 120 neeksplodiranih ubojnih sredstev, ki jih bo potrebno odstraniti in uničiti. Dela se izvajajo med trim stezo, streliščem in cestnim predorom. Območje varujejo policisti, pripadniki civilne zaščite in gasilci. Morebitni obiskovalci Panovca morajo upoštevati navodila, ki jih prejmejo od pristojnih oseb.