Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Goriške občine bodo krile stroške prevoza humanitarne pomoči na prizadeta območja v nedavnih poplavah

DATUM OBJAVE 27. maj 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi v Mestni občini Nova Gorica so se številni odločili, da pomagajo prizadetim v nedavnih poplavah v BiH in Srbiji. Zbiranje pomoči je med drugimi organiziral tudi Rdeči križ - Območno združenje Nova Gorica. Pomoč je prispevalo veliko posameznikov, Rdeči križ, Društvo SLOGA, pravoslavna cerkev, goriške občine ter veliko število goriških podjetij.
Doslej je bila preko RK - Območnega združenja Nova Gorica poslana pomoč v obliki hrane, pripomočkov za osebno higieno, čistilnih sredstev, plenic, posteljnine, brezalkoholnih pijač in oblačil, in sicer:


20.5.2014            1 tona v vrednosti                           1.130,00 €
22.5.2014            14,5 ton kg v vrednosti                 32.300,00 €
24.5.2014            1,5 tona v vrednosti                       4.500,00 €
26.5.2014            33 ton v vrednosti                           53.000,00 €
 
Stroške prevoza krijejo novogoriška ter sosednje občine,  avtoprevozniki pa so samo storitev prevoza ponudili brezplačno.
Zbiranje pomoči se nadaljuje. Pomoč lahko prinesete v skladišče Rdečega križa v Solkanu (Langobardska ulica 8), vsak delavnik do petka, 30.5., med 9. in 16. uro.

Objavljamo tudi zahvalo župana Občine Modriča Mladena Krekića prebivalcem Nove Gorice.
 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Poštovani gospodine Župan,
 
Hvala Vam za solidarnost koju ste pokazali za građane koje je zadesila poplava na području opštine Modriča. Vaša solidarnost i svih građana Nove Gorice nam mnogo znači, tako što suosjećate sa nama u ove teške dane prirodne katastrofe.
Hvala za humanitarnu pomoć koju smo primili jer je lakše živjeti kad znaš da imaš prijatelje koji su spremni da ti pomognu.
Srdačan pozdrav Vama i vašim sugrađanima.
 
S poštovanjem,
 
Načelnik opštine
Mladen Krekić