Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objava končnega predloga celostne prometne strategije čezmejne goriške regije

DATUM OBJAVE 16. september 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

MESTNA OBČINA NOVA GORICA OBJAVLJA KONČNI PREDLOG CELOSTNE PROMETNE STRATEGIJE ČEZMEJNE GORIŠKE REGIJE

Mestna občina Nova Gorica vas vabi, da si na spodnji povezavi ogledate končni predlog Celostne prometne strategije čezmejne goriške regije, ki smo ga pripravili v sodelovanju z Urbanističnim inštitutom RS v okviru evropskega projekta Pumas. Morebitne predloge oziroma pripombe v povezavi z dokumentom lahko posredujete po elektronski pošti na naslov mestna.obcina@nova-gorica.si s pripisom "CELOSTNA PROMETNA STRATEGIJA".

Dokument bo na voljo za ogled tudi v fizični obliki. Javna razgrnitev bo potekala v času Evropskega tedna mobilnosti, od 16. - 22. 9. 2014 v avli Mestne občine Nova Gorica.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/39200096/UI_PSGorica_FINAL.pdf