Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nova Gorica med nominiranci za dobitnika priznanja Moja dežela lepa in gostoljubna 2014 v kategoriji mestna jedra

DATUM OBJAVE 18. september 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Mestni občini Nova Gorica smo prejeli obvestilo Turistične zveze Slovenije, da je Nova Gorica med 3 nominiranci za dobitnika priznanja  Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji mestna jedra. Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna je zaključeno. V tekmovanju so se pomerili številni kraji in drugi sodelujoči – z osrednjim poslanstvom: urejanja in ohranjanja okolja v okviru zelenega turizma in trajnostnega razvoja. Podelitev priznanj bo na slavnostni prireditvi Moja dežela – lepa in gostoljubna 14. oktobra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Nova Gorica zadnja leta v okviru tekmovanja Moja dežela lepa in gostoljubna posega po najvišjih mestih. Lansko leto je tako Nova Gorica  osvojila prvo mesto med srednjimi mesti v Sloveniji, leto poprej pa 3. mesto. Letos se za dobro uvrstitev potegujemo v kategoriji mestna jedra, saj smo prav v tem letu zaključili s prenovo novogoriškega mestnega središča. V novogoriški mestni upravi smo se zelo razveselili že uvrstitve med tri nominirance za priznanje, saj je to nagrada za opravljeno delo vseh, ki so kakorkoli pripomogli k prenovi središča Nove Gorice.