Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Okusi ob meji, vlakec med Novo Gorico in Gorico

DATUM OBJAVE 25. september 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Danes, 25.9.2014, se v Gorici (I) začenja odmevna tradicionalna prireditev Okusi ob meji/Gusti di frontiera, ki vsako leto na stojnice z dobrotami in specialitetami evropske in svetovne kuhinje na Goriško privabi več tisoč obiskovalcev. Dogodek bodo v soboto, 27. septembra 2014, ob 15.45 na Srečanju prijateljstva na trgu pred mestno hišo v Gorici pozdravili goriški župani, ki si prizadevajo za turistično promocijo skupnega goriškega prostora. Prireditev bo potekala vse do nedelje, 28. septembra zvečer.

Tudi letos bo na Obmejne okuse v Gorico iz Nove Gorice vozil brezplačni turistični vlakec APT, ki ga poklanja Pokrajina Gorica.

Vozil bo z avtobusnega postajališča pri Rusjanovem spomeniku na Erjavčevi ulici v Novi Gorici (tako za vstop kot izstop) vsakih 30 min s postanki v Gorici na ulici Via del Seminario in ulici Via Pellico, in sicer po naslednjem urniku:

- petek, 26. september 2014, od 18.00 do 24.00,
- sobota, 27. september 2014, od 11.00 do 24.00,
- nedelja 28. september 2014, od 11.00 do 22.00
.