Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novoletna doživetja v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 03. december 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Mestni občini Nova Gorica napovedujemo praznično obarvan program prireditev v decembrskih dneh v središču Nove Gorice, ki bodo potekale pod skupnim naslovom Novoletna doživetja. Program bomo začeli s petkovim odprtjem drsališča in Miklavževim sejmom, nadaljevali s prireditvami za otroke, vinskimi degustacijami in ustvarjalnicami. Od 16. decembra dalje bo na Bevkovem trgu potekal božično - novoletni sejem, vrhunec prednovoletnih dogodkov pa se bo odvil v zadnjem decembrskem tednu, ko bodo med drugim na programu božični koncert in prihod dedka Mraza  ter koncerta Jelene Rozge in skupine Dubioza kolektiv. Zadnji dan v letu se bodo otroci lahko udeležili otroškega silvestrovanja z Manco Špik, v večernem času pa bodo zbrane zabavali skupina Happy Day, Zablujena generacija in DJ Berny.

 

            Z Novoletnimi doživetji začenjamo v petek, 5. decembra, ob 17. uri na Bevkovem trgu z odprtjem drsališča. Napovedujemo plesno predstavo na ledu s profesionalnimi umetnostnimi drsalci in prižigom novoletnih lučk. Ob 20. uri bo sledil koncert skupine Avtomobili. Ta dan bo od 15. do 20. ure na Bevkovem trgu potekal tudi Miklavžev sejem,  na katerem bodo obiskovalci našli pestro izbiro domačih izdelkov in dobrot. Že naslednjega dne, v soboto, 6. decembra, bo ob 17. uri otroke razveselil prihod Miklavža, začeli se bodo tudi brezplačni tečaji drsanja za otroke na drsališču na Bevkovem trgu. V nedeljo. 7. decembra, ob 15. uri Mladinski center Nova Gorica vabi otroke na novoletno ustvarjalno delavnico na Bevkovem trgu. V nadaljevanju programa se bodo nizale različne degustacije v okviru Vinoteke Solum. V nedeljo, 14. decembra, ob 15. uri bo na Bevkovem trgu potekala delavnica izdelave gibljivih slik pod okriljem e-Hiše, novogoriške hiše poskusov. V četrtek, 25. decembra, ob 18. uri napovedujemo božični koncert s predajo darilnega bona za socialno šibke družine.  V nedeljo, 28. decembra, bo središče Nove Gorice obiskal dedek Mraz v spremstvu lipicancev. V ponedeljek, 29. decembra, bo ob 21. uri na Kidričevi ulici nastopila Jelena Rozga, v torek, 30. decembra, ob 21. uri prav tako na Kidričevi ulici pa skupina Dubioza kolektiv.  Zadnji dan v letu, v sredo, 31. decembra, pripravljamo otroško silvestrovanje z Manco Špik ob 11. uri na Kidričevi ulici, zvečer pa bodo zbrane zabavali skupini Happy Day in Zablujena generacija ter DJ Berny.

 

            Praznično vzdušje bo oblikoval tudi božično-novoletni sejem, ki se bo začel v torek, 16. decembra, in bo potekal vse do torka, 30. decembra, vsak dan med 10. in 21. uro.

 

V priponki pripenjamo program letošnjih novoletnih doživetij:

Novoletna doživetja 2014

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti