Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno obvestilo o spremembi namenske rabe zemljišč v prostorskih aktih Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 03. marec 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica je na podlagi Zakona o prostorskem načrtovanju ZPNačrt (Uradni list RS, št. 33/07 in spremembe) sprejel sklep o začetku postopka sprememb in dopolnitev št. 5 Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Nova Gorica.
Mestna občina Nova Gorica zato poziva zainteresirane lastnike zemljišč na območju občine, ki bi želeli spremeniti plansko namensko rabo svojih zemljišč iz stavbne v kmetijsko ali drugo nestavbno rabo, da za to vložijo pobudo pri Oddelku za okolje, prostor in javno infrastrukturo Mestne občine Nova Gorica.
Zadnji rok za oddajo pobud je 31. marec 2015.

Obvestilo

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti