Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objava razpisov s področja družbenih dejavnosti

DATUM OBJAVE 31. marec 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica, Oddelek za družbene dejavnosti, obvešča vsa zainteresirana društva in druge organizacije, da sta bila v petek, 20. marca 2015, v Uradnem listu RS objavljena naslednja javna razpisa: Javni razpis za sofinanciranje programov veteranskih organizacij v Mestni občini Nova Gorica (višina razpisanih sredstev 17.000 eur) in Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v Mestni občini Nova Gorica v letu 2015 (višina razpisanih sredstev 40.000 eur). V petek, 27. marca 2015, pa so bili objavljeni še naslednji razpisi: Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov s področja socialne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica  (višina razpisanih sredstev 87.000 eur), Javni razpis o sofinanciranju kulturnih projektov na področju nepremične kulturne dediščine v Mestni občini Nova Gorica v letu 2015  (višina razpisanih sredstev 20.000 eur), Javni razpis o sofinanciranju otroških in mladinskih programov in projektov v Mestni občini Nova Gorica v letu 2015 (višina razpisanih sredstev 47.000 eur)  in Javni razpis za sofinanciranje programov na področju tehnične kulture v Mestni občini Nova Gorica v letu 2015 (višina razpisanih sredstev 50.000 eur) .


Razpisna dokumentacija za zgoraj navedene razpise je dosegljiva na spletni strani Mestne občine Nova Gorica www.nova-gorica.si v rubriki Javni razpisi ter na Oddelku za družbene dejavnosti Mestne občine Nova Gorica. Za informacije lahko zainteresirani pokličejo na tel. št. (05) 335 0 161.