Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Slavnostna otvoritev kotička obnovljivih virov energije in učinkovite rabe energije v avli novogoriške mestne hiše

DATUM OBJAVE 15. april 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V okviru projekta Obnovljivi viri energije v primorskih občinah, financiranega s sredstvi Švicarskega prispevka in vključenih primorskih občin, je z današnjim dnem v avli novogoriške mestne hiše začel delovati kotiček obnovljivih virov energije in učinkovite rabe energije »Ustvarjamo obnovljivo prihodnost«.

 

Informacijsko točko sta slavnostno odprla Matej Arčon, župan Mestne občine Nova Gorica in Rajko Leban, direktor agencije GOLEA. V nagovoru sta poudarila vlogo in pomen uporabe obnovljivih virov energije ter učinkovitega ravnanja z energijo za zagotavljanje trajnostnega razvoja družbe, okolja in človekovega zdravja ter pomembnost financiranja naložb v energetske sanacije za lokalno skupnost.

 

Na informacijski točki bodo vsako sredo od 13. do 17. ure prisotni strokovnjaki Goriške lokalne energetske agencije (GOLEA), ki bodo občanom, podjetnikom in vsem ostalim zainteresiranim svetovali:

-       kakšne so možnosti uporabe obnovljivih virov energije v stanovanjih, večstanovanjskih objektih, hišah, poslovnih in gospodarskih objektih;

-       kako z malimi investicijskimi ukrepi izboljšati energetsko učinkovitost gospodinjstva, podjetja, objekta;

-       kako se lahko pridobijo namenska nepovratna sredstva in krediti iz programa EKO Sklada, SID banke in drugih razpisov nove evropske finančne perspektive.

 

 Sporočilo za javnost

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti