Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o začetku del na Ulici Milojke Štrukelj v Solkanu

DATUM OBJAVE 07. maj 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javnost obveščamo, da bo družba Kolektor Koling d.o.o.12. maja 2015 začela z obnovitvenimi deli na Ulici Milojke Štrukelj v Solkanu. Dokončali bodo konstrukcijo vozišča in obnovili pločnik s pripadajočo infrastrukturo. Dela bodo predvidoma zaključena od konca junija 2015.

V tem času bo promet oviran z delno zaporo, občasno pa tudi s popolno zaporo prometa. Izvajalec del bo poskrbel, da bo dnevno po končanem delu omogočen dostop do hiš skladno z dovoljenji o zapori ceste.

Obenem se zahvaljujemo prebivalcem Ulice Milojke Štrukelj za dosedanje razumevanje in upamo, da bo celovita prenova ulice doprinesla k večji varnosti in boljši kvaliteti na tem območju.