Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Lokalni program za kulturo v Mestni občini Nova Gorica 2014 - 2017 - povabilo k podaji predlogov

DATUM OBJAVE 22. maj 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Lokalni program za kulturo v Mestni občini Nova Gorica 2014-2017 (v nadaljevanju program) je bil sprejet na seji Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica (v nadaljevanju mestni svet), dne 3. julija 2014.
Evalvacija uresničevanja strateških ciljev in ukrepov, zapisanih v programu se izvaja preko letnih poročil mestnemu svetu, skladno z Zakonom o uresničevanju javnega interesa za kulturo, za preteklo proračunsko leto. Poročilo o izvajanju programa za leto 2014 bo obravnavano na seji mestnega sveta 2. julija 2015, po sprejemu bo objavljeno tudi na spletni strani Mestne občine Nova Gorica. Poročilo vsebuje oceno izvajanja programa, pristojni organ pa lahko skupaj s poročilom mestnemu svetu predlaga tudi spremembe in dopolnitve programa. Mestni svet se do poročila in morebitnih popravkov programa opredeli.


Hkrati vabimo tudi zainteresirano javnost, da do 5. junija 2015 poda morebitne predloge k programu in jih pošlje na naslov: Mestna občina Nova Gorica, Oddelek za družbene dejavnosti, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica oz. na elektronski naslov: majda.petejan@nova-gorica.si.

 

Lokalni program za kulturo 2014 - 2017

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti