Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odpust dolgov tudi v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 06. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je pristopila k podpisu Sporazuma o izvedbi odpusta dolgov, ki je podlaga za sodelovanje pri ukrepu odpusta dolgov.
S sodelovanjem v projektu izražamo odgovornost in skrb za našo skupno prihodnost.

Mestna občina Nova Gorica je k podpisu pristopila kot ustanoviteljica vrtcev in osnovnih šol, ki bodo tako lahko uveljavljali določbe Zakona o pogojih za izvedbo ukrepov odpusta dolgov in odpisovali dolgove iz naslova stroškov vrtcev in šolskih malic. Ostalih odpisov dolgov s strani mestne občine sprejeto besedilo zakona ne določa in niso del ukrepa.

Natančne informacije in napotke lahko dobite na spletni strani www.paketpomoci.si, na tel. številki 080 2002 in na tajnistvu Oddelka za družbene dejavnosti Mestne občine Nova Gorica (mestna hiša, soba 27, 3. nadstropje, tel.: 05/33 50 161).