Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podeljena srebrni in zlati znak Javne agencije RS za varnost prometa

DATUM OBJAVE 31. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Jutri se začenja novo šolsko leto. V Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Nova Gorica so tudi letos poskrbeli, da bo za varnost na šolskih poteh kar najbolje poskrbljeno. Ker se prometni tokovi in navade tako otrok kot voznikov v času šolskih počitnic in letnih dopustov spremenijo, je potrebno ob začetku šolskega leta nameniti dodatno skrb za najmlajše prometne udeležence. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Nova Gorica je tako kot vsa leta doslej tudi letos določil operativni program akcij ob začetku šolskega leta. Z namenom, da še zadnjič preverijo vse podrobnosti in organizacijo pred jutrišnjim dnem, so se v minulem tednu člani sveta ponovno sestali.


    Ob tej priložnosti sta predsednik sveta Stjepan Mišković in podžupan Mestne občine Nova Gorica Marko Tribušon podelila srebrni in zlati znak Javne agencije RS za varnost prometa. Srebrni znak je za dolgoletno delo in prispevek za boljšo prometno varnost prejel Alojz Testen.  Za dolgoletno delo, prispevek za boljšo prometno varnost, skrb za prevoznost cest v času žledu in vsestransko pomoč krajanom Lokovca in širšega območja pa je zlati znak prejel Danilo Vončina.

 

od leve proti desni: predsednik sveta Stjepan Miškovič, nagrajenca Alojz Testen in Danilo Vončina, podžupan Marko Tribušon