Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem nemške delegacije

DATUM OBJAVE 08. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon je danes, v četrtek, 8. oktober 2015,  v novogoriški mestni hiši sprejel nemško delegacijo, ki so jo sestavljali Marie-Louise Dött , predsednica Slovensko-nemške parlamentarne skupine prijateljstva, Nj. Eksc. dr. Anna Prinz, nemška veleposlanica v Sloveniji, Anja Karliczek in Wilfried Lorenz, člana Slovensko-nemške parlamentarne skupine prijateljstva, in Cordula Klinger, uslužbenka nemškega parlamenta.
    Obisk je bil namenjen vzpostavitvi tesnejšega sodelovanja in povezovanja. Župan Matej Arčon je gostom predstavil mestno občino in njeno čezmejno sodelovanje. Večji del pogovorov so zbrani posvetili vzpostavitvi sodelovanja pri prijavah na evropske projekte. Pogovarjali so se tudi o 'start up' okoljih in spodbujanju nastanka novih delovnih mest preko start up programov. Župan je pri tem izpostavil pomembno vlogo Primorskega tehnološkega parka, katerega soustanoviteljica je tudi Mestna občina Nova Gorica.