Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica pridobila sredstva za sofinanciranje nakupa prenosnega urgentnega ultrazvoka za nujno medicinsko pomoč v Zdravstvenem domu v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 22. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje investicij na primarni ravni zdravstvene dejavnosti, ki so ga objavili na Ministrstvu za zdravje RS, pridobila sofinanciranje v višini 14.041 € za nakup prenosnega ultrazvoka za nujno medicinsko pomoč v Zdravstvenem domu v Novi Gorici. Trenutno je v teku postopek javnega naročila male vrednosti, na podlagi katerega bo mestna občina izbrala ponudnika za dobavo in vzdrževanje ustreznega aparata ter izvedbo usposabljanja osebja za ravnanje z aparatom.