Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Oddaja predloga za sklenitev dogovora o odpustu dolgov

DATUM OBJAVE 26. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je pristopila k podpisu Sporazuma o izvedbi odpusta dolgov, ki je podlaga za sodelovanje pri ukrepu odpusta dolgov. S sodelovanjem v projektu izražamo odgovornost in skrb za našo skupno prihodnost.

Mestna občina Nova Gorica je k podpisu pristopila kot ustanoviteljica vrtcev in osnovnih šol, ki bodo tako lahko uveljavljali določbe Zakona o pogojih za izvedbo ukrepov odpusta dolgov in odpisovali dolgove v skladu z navedenim zakonom iz naslova neplačila vrtca oziroma šolske prehrane v osnovnih šolah.

Zadnji dan za oddajo predloga za sklenitev dogovora o odpustu, ki ga mora podati oseba, ki predlaga odpust, je 31. oktober 2015.

Vloga se odda neposredno upniku (vrtcu oz. osnovni šoli).

Natančne informacije in napotke lahko dobite na spletni strani www.paketpomoci.si in na tel. št. 080 2002 ter na tajništvu Oddelka za družbene dejavnosti Mestne občine Nova Gorica (občinska stavba, soba 27, 3. nadstropje, tel.:05/335 0 161).