Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

2015 COINVEST Venture Days Povezovanje pametnega kapitala in globalno usmerjenih tehnoloških podjetij

DATUM OBJAVE 12. november 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

18.-19. november 2015
Športni center HIT, Šempeter pri Gorici


Goriška bo letos gostila že četrto mednarodno tehnološko investicijsko konferenco COINVEST. Konferenca je v štirih letih zrastla v investicijsko platformo, ki povezuje investitorje z vsega sveta z mladimi prebojnimi tehnološkimi podjetji s področja celotne Nove Evrope. COINVEST organizira Center odličnosti COBIK, v sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji. V Goriški regiji sta osrednja regionalna partnerja Mestna občina Nova Gorica in Primorski tehnološki park, konferenco pa je letos prvič podprla tudi Občina Šempeter-Vrtojba.


COINVEST konferenca bo gostila več kot 100 mednarodnih investitorjev, od skladov tveganega kapitala, podjetniških pospeševalnikov do poslovnih angelov, in 100 prebojnih evropskih tehnoloških podjetij ter tako povezala ponudnike in iskalce pametnega kapitala. Svojo udeležbo je mesec pred konferenco že potrdilo prvih 60 investitorjev in prvih 90 podjetij.
Format dogodka ostaja prvi dan enak kot pretekla leta: zaprti del konference, ki se ga udeležijo izbrana podjetja in investitorji. Najboljših 50 podjetij se v tem delu poteguje za investicije, poleg tega pa bo preko ocen žirije investitorjev izmed njih izbrano podjetje, ki bo prejelo denarno nagrado v znesku 10.000 EUR in 3-tedenski poslovni obisk Silicijeve Doline.


Drugi dan je namenjen širši javnosti iz sveta podjetništva, industrije, kapitala, raziskav in razvoja, podpornih okolij, začetnikom podjetnikom, študentom in drugim. Vrhunski mednarodni predavatelji bodo omogočili vpogled v zakulisja in trende pametnega denarja ter se povezali z udeleženci iz preko 30 držav. Med predavatelji so investitorji, ki so podprli podjetja svetovnega ugleda (kot je Tim Draper, ki je vložil v Skype in Hotmail), podjetniki, ki so s pametnim denarjem uspeli na svetovnem trgu, in mnogi drugi, kot jih Slovenija še ni imela priložnost spoznati. Konferenca bo omogočila uvid v najnovejše, revolucionarne tehnologije in povezovanje z drznimi kreatorji tehnologij prihodnosti. V sekciji "90-second Pitch Battle" bodo udeleženci lahko spremljali boj za dve v živo podeljeni investiciji do 50.000 EUR s strani sklada StartLabs in Juliena Coustaurya, poslovnega angela. Ob konferenčnem dogajanju bo postavljen tudi razstavni prostor,
na katerem se bo predstavilo do 60 najbolj propulzivnih tehnologij iz JV Evrope.


Več informacij na www.coinvest.si/venturedays.


V Športnem centru HIT bo 17. in 18. novembra potekal tudi jubilejni 10. Slovenski forum inovacij (www.foruminovacij.si).

Coinvest 2015.pdf

10 SFI_Program.pdf

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti