Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uvedba novega režima parkiranja pred novogoriško mestno hišo

DATUM OBJAVE 31. marec 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica uvaja nov režim parkiranja na javnem plačljivem parkirišču pred novogoriško mestno hišo. Od ponedeljka, 4. aprila 2016, dalje bodo na tem parkirišču uvedene modre cone, parkiranje pa bodo uporabniki plačevali na parkomatu, ki je nameščen na severovzhodnem robu travnika pred mestno hišo. Uveden bo enak parkirni in tarifni režim, kot je v uporabi na preostalih odprtih javnih plačljivih parkiriščih oziroma na tako imenovanih ostalih modrih conah v mestu Nova Gorica.
        Na parkirišču pred mestno hišo, na katerega se je doslej vstopalo pri vhodni zapornici, je bilo parkiranih veliko vozil za potrebe različnih služb v novogoriški mestni hiši. Vsa službena vozila zdaj umikamo na parkirišče za stavbo Goriške knjižnice Franceta Bevka. Ohranjamo pa manjše število rezerviranih parkirnih mest za potrebe protokola, ki bodo le občasno zasedena. Ob sami stavbi novogoriške mestne hiše odslej parkiranje ne bo več dovoljeno. Gre za eno prvih stavb novonastalega mesta, ki sodi v našo kulturno dediščino, zato od samega pročelja stavbe umikamo osebna vozila.