Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Peter Prevc in prometna preventivna akcija »Hitrost in posledice v prometnih nesrečah«

DATUM OBJAVE 26. april 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica, Svet za  preventivo in vzgojo v cestnem prometu v sodelovanju s Policijsko upravo Nova Gorica, Strojno, prometno in lesarsko šolo Šolskega centra Nova Gorica, AMD-AMZS Nova Gorica, Reševalno postajo Zdravstvenega doma Nova Gorica, gasilci Gasilske enote Nova Gorica, Klubom motoristov in avtošolami pripravlja Prometno preventivno akcijo z naslovom Hitrost in posledice v prometnih nesrečah, ki bo potekala v sredo, 4. maja 2016, med 9. in 11. uro na Bevkovem trgu v Novi Gorici. Svoje sodelovanje v akciji je napovedal tudi slovenski smučarski skakalec in vrhunski športnik Peter Prevc.

    Namen in cilj vseh aktivnosti je osveščanje vseh udeležencev v cestnem prometu o posledicah prometnih nesreč zaradi neprimerne oziroma neprilagojene hitrosti, o pomembnosti uporabe zaščitne čelade ter uporabe varnostnih pasov pri vožnji v vozilih.