Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poletne prireditve na Poletni sceni v Novi Gorici od 18. do 24. julija 2016

DATUM OBJAVE 18. julij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V sredo, 20. julija, bo najprej zaživela pisana GO-ART tržnica, ob 20. uri pa bomo gostili priznane vipavske, briške in kraške vinarje, ki nas bodo popeljali skozi čudovit svet okusov in arom vina. Od Rebule, preko Pinele do tipičnega okusa Terana, bomo skozi barvne palete okusov in vonjev občutili strast do zemlje in trte, ki vinarje vodi do izjemnih dosežkov.
Od četrtka dalje bo Poletna scena ponovno glasbeno obarvana. V četrtek, 21. julija, je ob 21. uri na programu Karaoke večer.

V petek, 22. julija, se nam bosta ob 21. uri predstavili Tina Drnovšček in Nina Kosovel iz lokalne Šole petja The Best, za njima pa bo nastopila pevka z angelskim glasom Severa Gjurin ob prefinjeni akustični spremljavi Dejana Lapanje z gostom.

V soboto, 23. julija, se ob 21. uri na Poletni sceni obeta ska, punk, reggae žur s skupino Sell Out, ki je znana predvsem po dobrih energičnih nastopih.

V nedeljo, 24. julija, ob 21. uri pa bo na oder stopila priljubljena goriška pevka Tatjana Mihelj. Ob spremljavi odličnih domačih glasbenikov Anžeta Vrabca in Janija Šepetavca ter brezčasnih popevk nas bo zazibala v prijetno poletno noč.

Vstop na vse dogodke Poletne scene je prost.

Nadaljujemo v ponedeljek, 25. julija.... Več na www.dogodki-novagorica.si in na FB Mestne občine Nova Gorica.