Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Napoved dogajanja na Poletni sceni v Novi Gorici od 5. 8. do 11. 8. 2016

DATUM OBJAVE 05. avgust 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

 V ponedeljek, 8, avgusta,  bo na sporedu družabno in filmsko obarvan večer. Ob 19. uri se bo na Poletni sceni začela GO ART pisana umetniška tržnica, na kateri se predstavljajo domači ustvarjalci. Ob 20. uri se bo nadaljevalo kulinarično druženje z degustacijo vrhunskih vin, ob 21. uri pa bo sledil dokumentarni film Terra magica, ki prikazuje zgodbo o ljudeh v Brdih, ki so zavezani soncu in zemlji, na kateri rastejo trte.

V torek, 9. avgusta, bomo ob 21. uri predvajali film svetovno znanega iranskega režiserja Jafarja Panahija Taksi, ki nam skozi vožnjo po teheranskih ulicah odkriva življenje mesta v vsej njegovi raznolikosti. Ogledu filma bo ob 23.00 sledil koncert štirinajstčlanskega francoskega brass banda Womba Orchestra z močnejšimi ritmi in mešanico izvrstnih ženskih in moških vokalov.

 V sredo, 10. avgusta,  zopet v kino, ob 21. uri bo na ogled film slovenskega režiserja Žige Virca Houston, imamo problem! Film raziskuje mit o domnevnem ameriškem nakupu tajnega jugoslovanskega vesoljskega programa v zgodnjih šestdesetih letih.

V četrtek, 11. avgusta, ob 21. uri pa so v letni kino vabljeni vsi ljubitelji grozljivk, na ogled bo namreč slovenska grozljivka Idila, režiserja Tomaža Gorkiča. V goste prihajata režiser Tomaž Gorkič in producent Zoran Dževerdanović.

V primeru dežja bomo za projekcije filmov letnega kina poskrbeli za nadomestno predvajanje bodisi v veliki sejni dvorani novogoriške mestn hiše, bodisi bomo izbrali nadomestni termin na prostem. O vseh spremembah bomo obveščali na spletnem mestu www.dogodki-novagorica.si oziroma na FB strani Mestne občine Nova Gorica.

Vstop na vse dogodke Poletne scene, vključno z Letnim kinom Silvana Furlana, je prost.