Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Houston, imamo problem – BO

DATUM OBJAVE 10. avgust 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Bodo pa temperature občutno nižje kot doslej, in sicer okrog 15 stopinj celzija. Zato predlagamo, da se toplo oblečete, tudi kakšna deka bo prav prišla.


Vabljeni torej na vrnitev v čas hladne vojne, vesoljske tekme in ameriškega pristanka na Luni. V filmu HOUSTON, IMAMO PROBLEM bomo razsikali mit o domnevnem ameriškem nakupu tajnega jugoslovanskega vesoljskega programa v zgodnjih šestdesetih letih in odkrili nov, svež prispevek k razmišljanju in razpravam o teorijah zarot.

Več o filmu: http://dogodki-novagorica.si/dogodek/houston-imamo-problem/