Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

S turističnim vlakcem brezplačno iz Nove Gorice v Gorico na prireditev Okusi ob meji

DATUM OBJAVE 21. september 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Gorici (Italija) bo od četrtka, 22. septembra do nedelje, 25. septembra 2016 potekala odmevna tradicionalna prireditev Okusi ob meji/Gusti di frontiera, ki vsako leto na stojnice z dobrotami in specialitetami evropske in svetovne kuhinje privabi več tisoč obiskovalcev.  Na odmevni prireditvi se bodo na Trgu sv. Antona (Piazza St. Antonio) poleg Mestne občine Nova Gorica predstavile tudi Občina Brda, Občina Kanal, Občina Miren-Kostanjevica in Občina Renče-Vogrsko.

Tudi letos bo na Obmejne okuse iz Nove Gorice v Gorico vozil brezplačen turistični vlakec. Vozil bo z avtobusnega postajališča pri Rusjanovem spomeniku na Erjavčevi ulici v Novi Gorici (tako za vstop kot izstop) vsakih 30 min s postanki v Gorici na ulici Via del Seminario, in sicer po naslednjem urniku:

- petek, 23. september 2015, od 18.00 do 24.00
- sobota, 24. september 2015, od 11.00 do 24.00
- nedelja, 25. september 2015, od 11.00 do 22.00

Zemljevid Okusi ob meji 2016.png