Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Osveščanje mladih ob svetovnem dnevu boja proti AIDS-u

DATUM OBJAVE 01. december 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mladinski center Nova Gorica bo ob svetovnem dnevu boja proti aidsu v četrtek, 1. decembra 2016, osveščal mlade o pomenu varne spolnosti za zaščito zdravja.

Za mlade so pripravili krajši kviz z vprašanji na temo in nagrade za udeležence. Podelili bodo 30 kuponov za brezplačen obisk drsališča v Novi Gorici. Kupon vključuje vstopnino in izposojo drsalk. 

Poleg kuponov bodo v znamenju pomena varne zaščite delili tudi kondome, katere je prispeval Nacionalni inštitut za javno zdravje, Območna enota Nova Gorica.