Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica na razpisu pridobila sredstva za nakup defibrilatorjev AED

DATUM OBJAVE 22. avgust 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica se je ob podpori občin Brda, Kanal ob Soči, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko in Šempeter-Vrtojba, ki so skupaj z mestno občino soustanoviteljice javnega zavoda Zdravstveni dom Osnovno varstvo Nova Gorica, prijavila na razpis Ministrstva za zdravje za prijavo predlogov investicijskih projektov za sofinanciranje investicij na primarni ravni zdravstvene dejavnosti za leto 2017 Ministrstva za zdravje, in sicer za nakup defibrilatorjev AED.

Mestna občina Nova Gorica je za proračunsko leto 2017 tako pridobila sofinanciranje nakupa defibrilatorjev AED za Zdravstveni dom Nova Gorica v višini 7.996,80 €. Novi defibrilatorji bodo postavljeni v Dornberku in Čepovanu ter Desklah, Dobrovem, Mirnu in Šempetru pri Gorici.