Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dobrodelne Primorke v mestu zbrale sredstva za pomoč družini v stiski

DATUM OBJAVE 19. september 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Članice Društva ženske in vino so letošnje poletje izvedle dva dogodka Primorke v mestu v Novi Gorici in Ljubljani, v okviru katerih so se predstavljale vinarke iz vseh primorskih vinorodnih okolišev. Dogodkoma so pridale dobrodelno noto, zbirala so se sredstva za enostarševsko družino iz Goriške s tremi nepreskrbljenimi šoloobveznimi otroki, ki se sooča s hudo stisko zaradi brezposelnosti in nizkih dohodkov ter živi v skromnih življenjskih razmerah. Zbranih je bilo skoraj 800 EUR.

Mestna občina Nova Gorica se skupaj z Občino Kanal v imenu družine, ki je prejela sredstva, iskreno zahvaljuje članicam Društva ženske in vino in vsem, ki so darovali prostovoljne prispevke, za izkazano pomoč.