Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odobren kohezijski projekt Ukrepi za ohranjanje in izboljšanje stanja ogroženih živalskih vrst in habitatov v Vipavski dolini »VIPava«.

DATUM OBJAVE 16. november 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Mestni občini Nova Gorica smo se razveselili novice, da je odobren kohezijski projekt Ukrepi za ohranjanje in izboljšanje stanja ogroženih živalskih vrst in habitatov v Vipavski dolini »VIPava«. Mestna občina Nova Gorica v njem sodeluje kot partnerica. Projekt med drugim predvideva izgradnjo brvi čez reko Vipavo ter v sodelovanju z vsemi občinami ob Vipavi ureditev krožne tematske poti. Glavnina projekta se nanaša na naravovarstvene vsebine. Projekt bo prejel finančno podporo Evropske unije, njegova vrednost pa znaša 3,3 milijona evrov. Od tega bo 80 odstotkov sredstev prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj, 20 odstotkov pa Republika Slovenija.

Več: www.natura2000.si/index.php?id=87&no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=730&tx_ttnews%5BbackPid%5D=50