Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan Matej Arčon z delegacijo na obisku v Stari Pazovi in Beogradu

DATUM OBJAVE 16. november 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon se danes skupaj s podžupanom Markom Tribušonom, svetovalcem za evropske projekte Tomažem Konradom, direktorico GZS Območne zbornice za severno Primorsko Nevenko Volk Rožič in goriškimi podjetniki mudi na obisku v srbski občini Stara Pazova. Novogoriška delegacija vrača obisk v tej hitro razvijajoči se občini, ki si želi tesnejših gospodarskih stikov in sodelovanja pri prijavah na evropske projekte. Po jutranjem sprejemu in razgovorih na občini so si ogledali industrijsko cono in športni center v Stari Pazovi ter obiskali podjetje Eurotank Trans.

Jutri bo delegacija novogoriške mestne občine odpotovala v Beograd, kjer jo bodo sprejeli predstavniki Slovenskega poslovnega kluba. V popoldanskem času se bo udeležila tradicionalnega martinovanja v organizaciji kluba, na katerem se bo s pripravo večerje predstavila ekipa "Ošterije Žogica", postregli pa bodo vina vipavskega in briškega vinorodnega okoliša. Martinovanje Slovenskega poslovnega kluba je dogodek, na katerem se s promocijo kulinarike in vin predstavljajo posamezne slovenske regije in na ta način pripomorejo k turistični in enagastronomski promociji domačega prostora. Pri turistični predstavitvi Goriške na dogodku sodeluje tudi Turistična zveza Nova Gorica.