Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Izbrani so projekti za trajnostno mobilnost z mehanizmom Celostnih teritorialnih naložb

DATUM OBJAVE 05. januar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Skupščina Združenja mestnih občin Slovenije (ZMOS) je na 4. dopisni seji, ki je potekala 28. decembra 2017, potrdila seznam izbranih operacij za projekte trajnostne mobilnosti, ki bodo sofinancirani z mehanizmom celostnih teritorialnih naložb (CTN).

ZMOS je v vlogi posredniškega organa za izbor operacij pregledal in na seznam izbranih operacij vključil 16 projektov razvoja kolesarske infrastrukture, v skupni vrednosti 35,6 milijona EUR. Namen izbranih projektov je spodbujanje dnevne mobilnosti s kolesom v mestih z ureditvijo varne, udobne in privlačne kolesarske infrastrukture. V Mestni občini Nova Gorica bomo tako vzpostavili povezano kolesarsko omrežje v mestu v skupni vrednosti dobrih 5 milijonov EUR.

S potrditvijo seznama izbranih operacij za sofinanciranje z mehanizmom CTN na Skupščini ZMOS se je zaključila t. i. prva faza postopka izbora operacij, pri čemer bodo vlagatelji v t. i. drugi fazi svoje vloge dopolnili pri pristojnem posredniškem organu Ministrstvu za infrastrukturo v okviru postopka neposredne potrditve operacij.

 

Sporočilo za javnost - potrjen seznam izbranih operacij CTN za trajnostno mobilnost.pdf

 

 

    

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti